Over ons

De arbo expert van het Caraïbisch gebied

Optima Holding BV beschikt over alle expertise om de functie van adviseur, uitvoerder en auditor van het arbeidsomstandigheden- en ziekteverzuimbeleid van het bedrijf uit te voeren. Wij focussen op de integratie met andere zorgsystemen, zoals kwaliteit, veiligheid en milieu, met als doel een integraal zorgsysteem te bereiken.

Optima Holding BV is praktisch ingesteld, geeft persoonlijke aandacht en heeft een ondernemingsgerichte creativiteit. Bij ons staat de duurzame inzetbaarheid van de werknemers centraal.


10 jaar ervaring

Het huidige Optima Holding BV werd in 2012, als arbo adviesbureau, opgericht. Een arbo adviesbureau dat advies geeft over de arbeidsomstandigheden en de begeleiding rondom verzuim. Optima Holding BV werd de Tweede Arbodienst op Curaçao en vormde zich tot een kleine, gespecialiseerde ‘eigen regiemodel’ arbodienst. Toen Arthur Nivillac in 2012 de stap had genomen om te investeren in arbeidsomstandigheden op Curaçao, was hij zich niet bewust van de achterstand, betreft arbeidsomstandigheden, op het eiland. De focus van Optima Holding BV ligt op de bewustwording van werknemers, werkgevers en vakbonden.

Optima Team

Optima Holding BV bestaat uit professionals met een jarenlange ervaring in de arbowereld en een specialisatie in de verschillende disciplines van arbobeleid.

Het team bestaat uit onder andere BIG-geregistreerde bedrijfsartsen, arbospecialisten, casemanagerers, Arbo verpleegkundigen, ergonomen, preventiemedewerkers, arbeids- en organisatiepsychologen, arbeidsdeskundige, veiligheidskundige, verzuimcontroleur en arbeidshygiënisten.

Ons team

Klantperceptie Onderzoek

Personeel

De medewerkers van Optima Holding BV zijn beleefd, staan bereid om te helpen, werken efficiënt en beschikken over deskundigheid op het gebied van Arbo.


Optima Holding BV is gespecialiseerd in het verzorgen van Arbo trainingen, het uitvoeren van Arbo inspecties, het houden van consulten en het adviseren van bedrijven.

Optima Service


Klantentevredenheid

Volgens het onderzoek van Scienta overtreft Optima Holding BV de verwachting van haar klanten.

Partners