Over ons

Wij zijn Optima

Optima beschikt over alle expertise om de functie van adviseur, uitvoerder en auditor van het arbeidsomstandigheden- en ziekteverzuimbeleid van het bedrijf uit te voeren. Wij focussen op de integratie met andere zorgsystemen, zoals kwaliteit, veiligheid en milieu, met als doel een integraal zorgsysteem te bereiken.

Optima is praktisch ingesteld, geeft persoonlijke aandacht en heeft een ondernemingsgerichte creativiteit. Bij ons staat de duurzame inzetbaarheid van de werknemers centraal.


7 jaar ervaring

Eigenaar en oprichter, Arthur Nivillac, heeft Optima in 2012 opgericht. Aan het begin van zijn carrière merkte hij dat er bij ziekteverzuim voornamelijk gefocust werd op lichamelijke klachten en de bijbehorende medicatie. Het is bewezen dat psychische klachten één van de belangrijkste oorzaken zijn van ziekteverzuim. Voor Nivillac is het creëren van welzijn en veiligheid een noodzaak voor de werknemer en werkgever. Met die doelstelling heeft hij Optima opgericht.

Optima Team

Optima heeft verschillende Arbo deskundigen in dienst die met een praktisch en resultaatgerichte instelling klaar staan om de werkomstandigheden van uw bedrijf te optimaliseren. Hiermee helpen zij om ziekteverzuim binnen uw bedrijf te verminderen. De professionals van Optima vormen een belangrijke schakel tussen werknemer en werkgever. Onze professionals hebben regelmatig nascholing en kennen de laatste relevante ontwikkelingen en wettelijke kaders. Daar plukt u de vruchten van.

Klantonderzoek

Volgens het onderzoek van Scientia overtreft Optima de verwachtingen van haar klanten. Optima is toegankelijk voor klanten, een positief element van de service van Optima. Ook scoort Optima hoog op het gebied van informatieverschaffing en communicatie. Optima scoort het hoogst op loyaliteit. Klanten verbinden zich voor langere periodes aan Optima. Verder bewijst dit onderzoek dat de perceptie die de klanten van Optima hebben, overeenkomen met de kernwaarden van het bedrijf. Bekijk de resultaten voor meer informatie over het onderzoek naar de klantperspectief van de klanten van Optima.


Bekijk resultaten